bio

Ártanak egészségünknek a különbözõ vegyszerek, melyek fellelhetõk a növényekben, mi több, az állati eredetû termékekben is. A valódi biotermék ellenõrzött körülmények között termelt, semmilyen mûtrágyát és szintetikus, toxikus anyagot nem tartalmaz.

HTML

HTML

Utolsó kommentek

HTML

HTML

Friss topikok

Naptár

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

2007.10.05. 17:28 bandik

Csirás rakotta (retek, brokkoli, hagyma, lucerna)




Hozzávalók 4 személy részére:
  • 50 dkg kelbimbó, vagy kis fej kínai kel
  • 10 dkg csíra
  • 1 marék durvára vágott dió
  • 5 dkg aromás sajt (parmezán, vagy ementáli)
  • 1 pohár tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fűszersó

A zöldségeket kevés vízzel, sóval, fokhagymával puhára pároljuk. Lecsepegtetjük és kiolajozott tűzálló tálba elterítjük, a dióval megszórjuk. Ha a zöldség kelbimbó, akkor a lucerna csíra 2/3-át, ha kínai kel, akkor a retekcsíra, brokkolicsíra hagymacsíra 2/3-át rászórjuk a tetejére. Tejföllel meglocsoljuk és a sajtot ráreszeljük. Közepes fokozaton sütőben megsütjük. Tálaláskor szórjuk rá a megmaradt csírát.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biotermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr29187287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása