bio

Ártanak egészségünknek a különbözõ vegyszerek, melyek fellelhetõk a növényekben, mi több, az állati eredetû termékekben is. A valódi biotermék ellenõrzött körülmények között termelt, semmilyen mûtrágyát és szintetikus, toxikus anyagot nem tartalmaz.

HTML

HTML

Utolsó kommentek

HTML

HTML

Friss topikok

Naptár

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

2007.10.05. 17:18 bandik

Hagymaleves



Hozzávalók 4 személy részére:
  • 10 dkg hagyma (egy, vagy többfajta)
  • 4 e.k. hagymacsíra
  • 1 pohár tejföl
  • 5 dkg sajt
  • 2 e.k. olívaolaj
  • só, fehér bors

A nagyon apróra vágott vagy megdarált hagymát olajon rózsaszínre pároljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd felöltjük 7 dl vízzel, és 10-12 percig lassú tűzön főzzük. A lereszelt sajtot tejföllel összekeverjük és óvatosan belecsorgatjuk a levesbe. Kevergetve még néhány percig főzzük. Tálaláskor friss, ropogós hagymacsírát szórunk rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biotermekek.blog.hu/api/trackback/id/tr83187278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása